به رستوران آقای ماکارونی خوش آمدید

طرز تهیه پاستا چیکن پستو

بازدید: 3,911 بازدید

طرز تهیه پاستا چیکن پستو

همراهان همیشگی آقای ماکارونی در این دستور پخت می خواهیم یکی از خاص ترین غذاهای ایتالیایی که چیکن پستو نام دارد را به شما آموزش دهیم.

قبل از هر چیزی از شما تشکر می کنیم که طبق روال همیشه ما را حمایت می کنید و نظرهای ارزشمند خودتان را برای ما ارسال می‌کنید.

 

طرز تهیه پاستا چیکن پستو

در ادامه طرز تهیه پاستا چیکن پستو را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.انواع پاستا به واسطه سسشون هست که منحصر به فرد میشن و طعم و مزه مخصوص به خودشون رو میگیرن در این مطلب طرز تهیه پاستا با سس پستو رو براتون میگم که همراه مرغ گریل شده سرو میشه و عطر و طعم ریحون تازه ای که داخل سس این پاستا هست هوش از سرتون میبره …امیدواریم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه پاستا پستو با مرغ گریل شده

  • ۲۰۰ گرم پاستا پنه
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری سس پستو
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه پاستا پستو با مرغ گریل شده

اول از همه چیز باید از ۲ الی ۳ ساعت قبل تهیه پاستامون سینه مرغی که داریم رو با ادویه ها مزه دار کنیم.

سپس داخل یه کاسه روغن زیتون، پاپریکا، سیر و به مقدار کافی نمک رو با هم مخلوط میکنیم.حالا مرغمون رو کاملا به مواد آغشته کرده و روی کاسه رو با سلفون میپوشونیم و برای یکی دو ساعت داخل یخچال میذاریمش تا مرغ مزه دار بشه.حالا مرغ رو ذاخل دستگاه گریل میذاریم و در دستگاه رو میبندیم تا بپزه و گریل بشه برای پخت بهتر مرغ بهتره روی سطحش رو با چاقو یا چنگال سوارخ سوارخ  کنیم تا زودتر بپزه.

طرز تهیه پاستا چیکن پستو

در صورتی که دستگاه گریل نداشتین میتونین از ماهیتابه های نچسب استفاده کنین و کفشون رو با کمی روغن زیتون چرب کنین و مرغ رو داخلش بذارین و درش رو هم ببندین و شعله رو  ملایم کنین تا مرغ خوب مغز پخت بشه.وقتی سس حاضر شد و مرغ هم در حال پختن و گریل شدن بود پاستا پنه ای که داریم رو داخل آبجوش میریزیم تا نرم بشه و وقتی که کاملا نرم شد آبکشش میکنیم و تا هنوز داغه با سس پستو داخل یه کاسه مخلوط میکنیم.

 حالا فوری پاستارو داخل ظرف سرومون میریزیم و مرغ گریل شده رو هم داغ داغ روی پاستا میذاریم.

در نهایت پاستا رو با پنیر پارمزان تزیین کرده و سرو میکنیم … نوش جان

مواد لازم برای تهیه سس پستو

  • ۲ مشت ریحان تازه
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • دو حبه سیر
  • ۴ الی ۵ عدد گردو
  • نمک به مقدار لازم

برای تهیه سس پستو معمولا از دانه کاج استفاده میشه ولی در صورتی که دانه کاج در دسترستون نبود میتونین از گردو یا بادام زمینی هم استفاده کنین. ابتدا بهتره تا گردو هارو کمی با دست خورد کنیم و برای ۵ الی ۱۰ داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم بذاریم تا کمی بو داده بشن و طعم بهتری بگیرن.

طرز تهیه پاستا چیکن پستو

بعد از اینکه گردو هارو از فر دراوردیم و سرد شدن پوست روییشون خیلی راحت ازشون جدا میشه پس بهتره تا جایی که میشه پوست رویی رو ازشون جدا کنیم. حالا ریحون، گردو، نمک، پنیر پارمزان و سیر رو داخل غذاساز میریزیم.

غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد کاملا خورد بشن اینکه موادمون چقدر ریز بشن به این بستگی داره که سسمون رو چطور می پسندیم.در مرحله آخر روغن زیتون رو هم کم کم اضافه کرده و باز غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط بشن و سسمون کمی نرم تر بشه حاضره و برای استفاده در انواع پاستا، پیتزا، سالاد و ساندویج گزینه خیلی خوش طعم و خوش بوییه … نوش جان

دسته بندی آموزش آشپزی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

9 پاسخ به “طرز تهیه پاستا چیکن پستو”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت