به رستوران آقای ماکارونی خوش آمدید

طرز تهیه لازانیا با گوشت

بازدید: 6,034 بازدید

 

  • زمان آماده سازی: 20  دقیقه
  • زمان پخت : 50دقیقه
  • برای 6 نفر 

این دستور پخت در منو آقای ماکارونی نیست ولی مطمئن و درست و عالی ، خیالتون راحت تو خونه می تونید امتحان کنید و نظرتون رو با ما در میون بگذارید.برای نتیجه بهتر ، چند بار با تمرکز متن رو بخونید !

مواد لازم برای لازانیا با گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
    • پیاز بزرگ 1 عدد
    • سیر 1 حبه
    • قارچ 200 گرم
    • گوجه فرنگی تازه خرد شده 4 عدد
    • سس(کچاب یا سالسا) 1 قاشق غذاخوری
    • جعغری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    • پودر سیر ½ قاشق چایخوری
    • پودر پابریکا ½ قاشق چایخوری
    • نمک به مقدار لازم
    • فلفل به مقدار لازم
    • آویشن به مقدار لازم
    • ریحان خشک(در صورت تمایل) ½ قاشق چایخوری
    • جوز هندی(در صورت تمایل) 1 پینچ
    • روغن زیتون به میزان لازم

مواد تشکیل دنده سُس بشامل

کره 2 قاشق غذاخوری آرد سفید ساده 2 قاشق غذاخوری شیر 2 پیمانه پنیر خامه ای (موزارلا یا چدار 2 قاشق غذاخوری) نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم

لازانیا یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین غذاهای بین المللی می باشد. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا باز می گردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بی شماری دارد. محال است کسی پیشنهاد یک لازانیا خوشمزه را به آسانی رد کند. لازانیا را می توان نوعی پاستا چند لایه هم دانست.

 مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای لذیذ شامل؛ ورقه لازانیا، مواد میانی (گوشتی یا سبزیجات، ادویه مخصوص لازانیا، پنیر و سس بشامل ) می باشد. انتخاب مواد میانی لازانیا کاملا سلیقه ای است. شما می توانید از گوشت، مرغ و انواع سبزیجات به همراه پنیر طبق ذائقه تان برای تهیه مواد میانی استفاده کنید. اما رایج ترین و همین طور خوشمزه ترین نوع آن، لازانیا با گوشت چرخ کرده می باشد. غذایی برای همگان بوده و اگر گیاهخوار هستید، لازانیا بدون گوشت و همراه با انواع سبزیجات، از روش های گوناگون طبخ لازانیا می باشند. 

دستور و نحوه پخت لازانیا آقای ماکارونی بسیار ساده می باشد. اما به شرط آن که نکات طلایی پخت لازانیا را جز به جز رعایت کنید. و یک لازانیا خانگی خوشمزه و عالی را برای عزیزانتان تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده

مرحله اول:

برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. همین طور سیر را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. درون تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت دهید تا سبک شده و خامی شان گرفته شود. گوشت چرخ کرده را به درون تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) گوشت را به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

 مرحله دوم:

در ظرف جداگانه ای قارچ های خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید. می توانید چند قطره آب لیموی تازه به قارچ ها اضافه کنید تا رنگ آن ها سیاه نشود. سپس قارچ های تفت داده شده را به مواد گوشتی اضافه کنید. در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها(نمک، فلفل، پودر سیر و پابریکا، آویشن) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.(می توانید به جای گوجه تازه از 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید، در این صورت 3 قاشق غذاخوری آب هم همراه آن اضافه کنید) در تابه را بگذارید، اجازه دهید گوشت به همراه سایر مواد برای مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم خوب و کامل پخته شود. در آخر جعفری تازه خرد شده به همراه ریحان خشک و جوز هندی را به مواد گوشتی اضافه کرده، تفت دهید و بعد از گذشت 2  الی 3 دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.

مرحله سوم:

در این مرحله باید سس مخصوص یا همان( سس بشامل) را برای لازانیا با گوشت تهیه کنید. کره را درون تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (توجه کنید که در این مرحله شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد، و مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود.(شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، همین طور نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی و مناسب برسد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم:

 اگر از ورقه لازانیا خشک استفاده می کنید، ورقه های لازانیا را درون آب، روغن و کمی نمک برای مدتی که روی بسته بندی نوشته شده بجوشانید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و آن ها را روی پارچه تمیز و یا حوله قرار دهید. اما اگر از لازانیا پیش پخت استفاده می کنید، نیازی به جوشاندن ندارد و کافی ست چند دقیقه درون آب ولرم قرار داده تا ورقه ها نرم و قابل استفاده شوند.

 مرحله پنجم:

برای چیدن لایه های لازانیا با گوشت یک ظرف نچسب مانند پیرکس یا قالب مخصوص فر را آماده کنید. کف و دیواره های ظرف را با روغن چرب کنید. سپس با برس مخصوص آشپزی، مقداری از سس بشامل را به کف و دیواره های ظرف بکشید تا خوب و کامل آغشته به سس شوند.(این ترفند مانع از خشک شدن و چسبیدن لازانیا می شود) سپس شروع به چیدن ورقه ها کنید. ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن را با برس آغشته به سس بشامل کنید، بعد کمی پنیر پیتزا بریزید. سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا را به همراه آویشن روی مواد بپاشید. و در نهایت مجددا پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. 4 الی 6 لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید.

مرحله ششم:

مقداری آب روی سطح لازانیا اسپری کنید(ابن کار مانع از خشک شدن سطح آن خواهد شد) حالا ظرف را درون فر که آن را از قبل گرم نموده اید برای مدت 45 الی 60 دقیقه و با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود. در آخر برای مدت 2 الی 3 دقیقه، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی لازانیا خوب طلایی و خوش رنگ شود. لازانیا با گوشت چرخ کرده خوشمزه آقای ماکارونی آماده می باشد. وقتی آن را از فر خارج کردید، 10 دقیقه اجازه دهید تا داغی و حرارت آن کم شود و سپس برش داده و سرو کنید. (اگر بلافاصله و داغ برش بزنید لازانیا از هم می پاشد) لازانیا را می توانید همراه با انواع سس، سالاد و نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.

نکات کلیدی تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده:

– شما می توانید به جای جعفری تازه و یا همراه آن، سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج، ذرت و… را به موادتان اضافه کنید.

– پیاز مورد استفاده در مواد میانی باید نگینی و خیلی ریز خرد یا رنده شود.

– مواد گوشتی را تا حد ممکن با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین از گوشت چرخ کرده بدون چربی و یا کم چربی استفاده کنید.

– در هر لایه باید مقدار کمی مواد گوشتی و پنیر قرار دهید. مقدار پنیر روی سطح رویی لازانیا باید فراوان باشد و کامل پوشش دهد.

دسته بندی آموزش آشپزی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

6 پاسخ به “طرز تهیه لازانیا با گوشت”

  1. سلام عالی هستید شما
    خواهش می کنم کلیپ های تصویری از آموزش ها بگذارید
    متن باشه خیلی سخته !!!!
    مطالب قبلی هم خوب بودند

    1. سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
      صمیمانه بابت کامنت شما سپاسگزاریم
      چشم در کامنتهای قبلی اعلام کردیم در حال تولید محتوای تصویری هستیم

  2. برندی که برای لازانیا استفاده کنم چی خوبه ؟
    خودتون از چه برندی استفاده می کنید ؟ قبل از پاسختون از شما تشکر دارم

    1. سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
      صمیمانه بابت کامنت شما سپاسگزاریم
      در تمامی قسمت های بلاگ و برند محصولات از برچسب زرماکارون استفاده کردیم !
      در هر صورت تجربه ما در پخت محصولات زرماکارون بهتر بوده
      سپاسگزارم

  3. لازانیا گوشت شما بی نظیرترین در سطح کشور
    من خیلی از رستوران ها در تهران و شهرستان ها لازانیا تست کردم ولی به جرات میگم بهترین لازانیا ایران رو دارید
    عالی هستیییییید خدا به کسب و کارتون همیشه رونق بده این طرز تهیه که صدسال مثل دستور پخت خودتون نخواهد شد
    موفق باشید

    1. سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
      صمیمانه بابت کامنت شما سپاسگزاریم
      شما خیلی لطف دارید ممنون بابت ابراز علاقه تان نسبت به آقای ماکارونی
      بله در واقع اون رسیپی غذا که میل کردید نیست
      شادمان و سربلند بمانید
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت