به رستوران آقای ماکارونی خوش آمدید

طرز تهیه ماکارونی دمی

بازدید: 7,052 بازدید

مواد لازم برای ماکارونی دمی ایرانی به روش آقای ماکارونی

  • ماکارونی رشته ای خام 300 گرم
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

ماکارونی دمی ایرانی به روش آقای ماکارونی

مرحله اول:

داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم:

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. میتوانید به دلخواه رشته  های ماکارونی را نصف کنید یا آنها را به طور کامل در آب جوش بریزید. اگر آنها را کامل ریختید و بخشی از ماکارونی بیرون از آب ماند بعد از 30 ثانیه میتوانید به راحتی با فشار کفگیر آنها را به داخل قابلمه فرو ببرید.

 پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

ماکارونی دمی ایرانی به روش آقای ماکارونی

مرحله سوم:

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

وقتی پیاز نرم شد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

 مرحله چهارم:

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. اجازه بدهید. 6-8 دقیقه به تفت دادن روی شعله ملایم ادامه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.

در ادامه نمک ، فلفل  و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. 2-3 دقیقه تفت بدهید تا رب هم سرخ شود و طعم بهتری پیدا کند.

 

 

 مرحله پنجم

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی های حلقه شده یا نان بپوشانید.

مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت  ادامه بدهید و داخل قابلمه را پر کنید)

لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.پس از پخت غذا را از روی حرارت بردارید، در قابلمه را بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کمی خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانید یا در بشقاب بکشید. ماکارونی دمی را به همراه سس گوجه فرنگی، ترشی و سبزی خوردن سرو کنید.

 

نکته ها :

1- در زمان آبکشی ماکارونی را زیاده از حد نجوشانید تا خمیر نشود و همچنین رشته ها را با آب سرد کاملا بشویید و از هم جدا کنید.

2- در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن غذا 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه اضافه کنید.

3- مواد دیگری که میتوانید برای تنوع به مایه اضافه کنید: فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت و هویج.

4- در صورت اضافه کردن قارچ و هویج باید آنها را جداگانه تفت بدهید.


اگر مطلب بالا رو دوست داشتید به طرز تهیه پاستا آلفردو هم یک سر بزنید

دسته بندی آموزش آشپزی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

11 پاسخ به “طرز تهیه ماکارونی دمی”

  1. من عاشق ماکارونی گوشت و قارچ شما هستم معمولا هفته ای سه بارخرید می کنم ، کیفیت کارتون تو شعبه جدید اوایل یکم افت کرد ولی دوباره برگشت به کیفیت سابق که مجتمع نخل بودید . واقعااااااااا خسته نباشید میگم به تیم قدرتمند و حرفه ای آقای ماکارونی

    1. سلام و درود دوست عزیزم
      ممنون از شما بابت کامنت …
      بسیار عالی خدا رو شکر که از خدمات ما راضی هستید
      به شما حق میدیم بابت انتقاد و خدا رو شکر بازبینی ها انجام شد و به روال قبل برگشتیم
      در نهایت صمیمانه سپاسگزاریم بابت نظر ارزشمندتون
      موفق باشید

    1. سلام و درود دوست عزیزم
      ممنون از شما بابت کامنت
      خیر چنین آیتمی در منو موجود نیست !
      برای محتوای سایت و علاقه مندان به آشپزی هست
      سپاسگزاریم

  2. اگر میشه دستور پخت لازانیا با گوشت و پاستا میگو رو هم بگذارید و به جرات بکم پاستا میگوووووو فوق العاده اس
    ویدئو آموزشی هم بذارید از رسیپی ها

    1. سپاسگزاریم دوست عزیز بابت نظر زیبایی که گذاشتید :
      چشم حتما ان شاالله برای دستور پخت غذاها برنامه های ویدئویی جذاب داریم !
      منتظر باشید البته ویدئوهای اختصاصی برای کاربران سایت که خرید می کنند
      بازهم صمیمانه از شما سپاسگزاریم

    1. سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
      صمیمانه بابت کامنت شما سپاسگزاریم
      .
      خدارو شکر که راضی بودید
      ممنون بابت نظر زیباتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت